Intézményi önértékelés

Intézményi önértékelés


Akkreditált 30 órás továbbképzés: „Intézményi minőségfejlesztés támogatása”

Az Oktatási Hivatal a TÁMOP-3.1.8 projekt keretében kifejlesztett egy 30 órás akkreditált pedagógus-továbbképzési programot, amelynek elnevezése: az „Intézményi minőségfejlesztés támogatása”.
A továbbképzés célja a résztvevőknek ismereteket és gyakorlati útmutatást nyújtani: a köznevelési intézményekben a pedagógiai munka minőségfejlesztését szolgáló értékelési keretrendszer, azon belül az egyes rendszer elemek (tanfelügyelet, pedagógus-minősítés, intézményi önértékelés), valamint az azokat támogató szaktanácsadási rendszer működéséről, kapcsolódásáról; a fenti rendszerekhez kapcsolódó vonatkozó jogszabályok alkalmazásáról; továbbá a résztvevőknek gyakorlási lehetőséget teremteni az intézményi minőségfejlesztéssel kapcsolatos képességek fejlesztéséhez.
2014. október 10–12. között sor került a továbbképzés képzőinek képzésére.
A katolikus köznevelési intézményekben pedagógus munkakörben foglalkoztatott munkavállalók, pedagógiai szakértők, pedagógiai előadók számára 2015. során hirdetjük meg a képzést. A részletekről időben tájékoztatást adunk majd: kérjük, figyeljék honlapunkat.

A szerkesztés dátuma: 
2014/12/08