Téma: 
Alsó tagozat
Felső tagozat
Középiskola
Óvoda
Típus: 
Módszertan,
Eszköz, Szoftver, Megoldás
Tudás, tapasztalat
Szerző(k): 
Tempus Közalapítvány

Távoktatási összefoglalók, segédanyagok a Tempus Közalapítvány kínálatában

Az Oktatási Hivatal módszertani ajánlásában olyan digitális oktatási tartalmak elérhetőségeit tette közzé, amelyek támogatják a digitális munkarendi időszakban a pedagógusok és a tanulók közötti kapcsolattartást, a tanulási tevékenységek követését. Büszkék vagyunk rá, hogy mind A tanulás jövője MOOC kurzusunk, mind Digitális Módszertárunk bekerült az ajánlóba. Az Oktatási Hivatal ajánlóját ide kattintva érhetik el, az erről szóló összefoglaló kiajánlónk pedig ebben a hírünkben található.

Készítettünk egy ajánlót a Digitális Módszertár néhány távoktatáshoz kifejezetten jól használható feltöltéséből is. Ezek mellett 400 további tantárgyak / korosztályok / témakörök szerint kereshető, szakmailag lektorált digitális jógyakorlat várja a látogatókat a Digitális Módszertárban.

Az Erasmus+ programban megvalósult, digitális oktatással kapcsolatos projektekről és eredményeikről, ajánlásaikról is készítettünk egy összeállítást. Ezek is segíthetik a pedagógusokat és intézményeiket a digitális tanrendre történő átállás során. 

 

 

 

 

 

 

Megosztás